LESSEN & SURFSAFARI

HEB JE OOIT WEL EENS GEPROBEERD TE SURFEN?

 


PRICES JUN. JUL. AUG. SEP. MEI. TOT OKT.
1 TAG les /SURF SAFARI € 60 € 55
2 TAGEN lessen/SURF SAFARI € 120 € 110
3 TAGEN lessen /MINI CURSUS € 165 € 150
4 TAGEN lessen / CURSUS € 220 € 200
5 TAGEN lessen /FULL CURSUS € 250 € 225
Inclusief: transport, lessen gedurende de dag, gids, wetsuits en lichte lunch

DAG TRIPS EN CURSUSSEN VOOR BEGINNERS, GEMIDDELDE, GEVORDERDE SURFERS, KINDEREN EN GROEPEN!

- We hebben pakketten met een complete cursus voor beginners of een gids voor surfers met enige ervaring, welke omvat: transport, lessen of begeleiding gedurende de dag, wetsuit, surfboard en lichte lunch!
- Met onze LESSEN / SURFSAFARI kan je leren surfen en de prachtige en beschermde westkust van de Algarve leren kennen!
- We vertrekken iedere dag om 9.30u vanuit LAGOS SURF CENTER surf shop (Rua Silva Lopes nº 31, centrale straat ) naar de prachtige stranden van de zuid- of westkust afhankelijk van de wind- en golfomstandigheden.
- We kunnen je ook ophalen in Meia Praia, Portimão, Alvor, Porto de Mos, Luz, Burgau, Salema en Sagres!
- Onze instructeurs zijn gekwalificeerd volgens de Portugese Surf Federatie.
- Boekingen mogelijk in onze shop, telefonisch of via email en krijgen korting in onze shop's producten.
Tot snel!

1 DAG SURFSAFARI (Enkel transport) € 25
1 DAG
SURFSAFARI/
HUUR&LIFT
(Transport/Board /Wetsuit) € 50
 

PRIVÉLESSEN/1 DAG 2 PERSONEN € 120 P/P
PRIVÉLESSEN/1 DAG 1 PERSOON € 150
Inclusief: transport, lessen gedurende de dag, gids, board, wetsuits en lichte lunch
 • Algarve Beaches
 • BOEKINGEN / CONTACT

   
  • image011

   SOUTH

   Coast

  • image012

   WEST

   Coast

  • image013

   LESSONS

  • image014

   KIDS

   Lessons

  • image015

   FIRST

   Wave

  • image016

   COURSES

  • image017

   INTERMEDIATE

  • image018

   NEW

   Surfers

  • image19

   RELAX

  • image020

   FRANCISCO

   Instructor

  • image021

   ANDRE

   Instructor

  • image022

   JESUS

   Instructor

   

  DETAILS / INFO

  LESSEN / SURFARIS (BEGINNERS – GEMIDDELD): DAGTRIPS EN CURSUSSEN

  De LESSEN / SURFARIS ontmoetingsplek is bij de LAGOS SURF CENTER surfshop – Rua Silva Lopes, 31 (stadscentrum nabij bar Bon Vivant) – iedere dag om 9.30u en we zijn rond 17u terug. Ophaaldienst is ook beschikbaar voor Meia Praia, Porto de Mós, Praia da Luz, Burgau, Salema en Sagres. Er geldt een maximum van 8 personen per instructeur. 5 tot 35 minuten rijden naar het strand. Bijna alle stranden hebben een bar of restaurant. Transport, wetsuit, surfboard, lessen en lichte lunch zijn inbegrepen. Belangrijk: breng je eigen badhanddoek, hoed en zonnebrandcrème. Boekingen dienen minimaal 1 dag van tevoren gemaakt te worden bij de LAGOS SURF CENTER surfshop, telefonisch - +351 282 764 734 – of via het contactformulier hierboven. 10% korting op alle surfshopartikelen bij boekingen (5% korting op surfboards).

  Onze instructeurs worden continue geïnformeerd over de surfcondities en kiezen iedere dag het ideale strand uit om les te geven. Tussen Lagos, Sagres en Aljezur zijn vele spots met goede surfcondities (Meia Praia, Zavial, Mareta, Cordoama, Amado, Arrifana, etc). De beginnerslessen worden gegeven in kleine golven op zandstranden.

  De eerste les start met simpele theoretische informatie gevolgd door een snelle warming up in het zand. Daarna is iedereen klaar om het water in te gaan en te beginnen met het pakken van de kleine schuimgolven, altijd onder begeleiding van de instructeur. Na de eerste les stoppen we om te eten, ontspannen en te genieten van de pracht en rust van onze kustlijn. Na de lunchpauze begint de tweede les. Iedere les heeft een duur van anderhalf tot twee uur. Soms worden we vanwege ongunstige getijdecondities gedwongen om slechts één lange les van 3 uur te geven.

  Beginners gebruiken SOFT surfboards en gemiddelde surfers gebruiken EPOXY surfboards. Wetsuits zijn 3/2 mm. and 4/3 mm. Voor meer informatie, neem dan graag contact op via emailof telefoon. Bedankt en tot snel!

  HUUR & LIFT (50 EUR)

  Deze service heeft dezelfde karakteristieken als de LESSEN /SURFARIS zoals hierboven beschreven. Het verschil is dat je bij deze service GEEN LESSEN zal krijgen en je kan kiezen welk model en merk surfboard je zal surfen. 50 EUR (Juli-augustus-september) per dag per persoon.

  GEZELSCHAP / LIFT (25 EUR)

  Deze service is enkel transport naar het strand. Het start op dezelfde locatie en tijdstip als de LESSEN / SURFARI. Het is ideaal voor diegenen die mee willen gaan met iemand anders zonder zelf te surfen, of diegenen die hun eigen surfmateriaal hebben en een LIFT naar het strand nodig hebben. 25 EUR per dag per persoon.

  PRIVÉLESSEN

  De PRIVÉLESSEN zijn gebaseerd op het LESSEN /SURFARIS programma, zoals hierboven beschreven. Kinderen van 6 tot 14 dienen vergezeld te worden door een volwassene/ouder vanwege verantwoordelijkheidsdoeleinden. Enkele van onze leraren zijn gespecialiseerd in het lesgeven van kinderen. 1 instructeur voor 1 persoon, max. 2 personen.

  LESSEN VOOR KINDEREN

  Deze service heeft dezelfde karakteristieken als de LESSEN /SURFARIS zoals hierboven beschreven. Kinderen van 6 tot 14 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene/ouder vanwege verantwoordelijkheidsdoeleinden. Onze leraren zijn gespecialiseerd in het lesgeven van kinderen.

  GROEPEN

  Grote groepen zoals schoolgroepen, team building bedrijfsuitjes of een grote groep vrienden dienen minimaal één week van tevoren te boeken, vanwege logistieke doeleinden. Voor iedere groep van 8 personen is 1 persoon onze gast, vrijgesteld van kosten.

  GEVORDERDE SURFERS

  De SURFARI is een goede mogelijkheid om goede kwaliteit golven te surfen op de minder drukke spots. De westkust en zuidkust van de Algarve hebben goede surfcondities gedurende het hele jaar: beach breaks, point breaks en alle soorten golven. Een lokale gids zal je naar het beste strand brengen, afhankelijk van de wind- en swellcondities. Prijzen zijn gelijk aan de LESSEN /SURFARIS. Minimaal 2 personen en maimaal 4 personen.